De historie van ons bedrijf is ver in de vorige eeuw geworteld. Vanuit vader op zoon is bij de Granen & Zadenhandel van de familie Reesing de kiem gelegd voor het huidige No_37. Grootgebracht met moestuinplanten, zaden en granen is de liefde voor de [groente]tuin, klein fruit en boomgaard gekweekt. Voeg daar biologisch, voorkeur voor lekker eten en kwaliteit aan toe en je hebt de basis van het bedrijf. De natuur bepaalt wat we maken. We koken en bakken wat het land en de zee ons per seizoen te bieden heeft. Dit doen we zoveel mogelijk met de producten die er op dat moment zijn en gebruiken alles zonder te verspillen. Overig groente- en tuinafval gaat naar de kippen en het konijn.
We streven naar voedsel dat biologisch, fairtrade en diervriendelijk is. We selecteren niet op prijs, maar op kwaliteit. We investeren in gezonde producten en willen mensen bedienen met pure producten zoals ze in het echt ook smaken. Zoveel mogelijk zonder suiker, conserveringsmiddel, geur- en smaakstoffen.

U kunt bij ons terecht voor diners, buffetten, bruiloften, uitvaarten, taarten, high tea, bonbons, gebakjes, workshops, kok aan huis, soepen, salades, dressings, jams, chutneys en likeuren.

Exclusief, maar dan gezellig thuis!
Familie Reesing - Van Mierlo


Maak jouw eigen website met JouwWeb